Amb l’arribada de la estació estiuenca, les activitats de les associacions consistien en organitzar les seues exhibicions segons el calendari coordinat per la Federació. No obstant això, el retrocés que ha suposat la Covid altera, una vegada més, el desenvolupament habitual d’aquestes. En ocasions, la restricció afectarà únicament als actes previs i posteriors a la navegació i, d’altres, es realitzaran complint les estrictes mesures sanitàries imposades per la normativa aplicable a cada situació pandèmica segons els diferents territoris. 

En qualsevol cas, la intenció d’eixir junts a navegar ens motiva a continuar reorganitzant i adaptant depenent del moment en què ens trobem, atenent-nos en la mesura d’allò possible a les dates que tradicionalment seguíem abans de la pandèmia.

La reunió extraordinària de la Junta Rectora, presidida per la consellera, va aportar esperança en el sentit del compromís per la recuperació de l’Albufera, amb projectes concrets i dotacions econòmiques que provenen no sols de la Comunitat Valenciana, sinó també dels Fons de Recuperació Europeus. 

Els diferents projectes tindran en compte les idees que vagen aportant els municipis contigus al llac i seran coordinats per La Generalitat. 

Així mateix, La Federació desitja informar-vos de l’assistència com a convidats a la  XV Trobada de Vela Llatina organitzada per La Cala, on vam tenir l’ocasió de  compartir navegació al golf de San Jorge i gaudir del marc incomparable del Delta de l’Ebre.

La iniciativa al complex procediment que suposa la declaració universal per parte de la UNESCO de la Vela Llatina com a Patrimoni Mundial, també fou objecte de les converses a Tarragona ja que ells van ser els impulsors dels projectes. 

Per últim, recordar una vegada més, la cautela que hem d’aplicar a totes les nostres actuacions degut a la situació sanitària. Amb resignació, però plens d’esperança, esperem reprendre la normalitat i les activitats de les associacions i de la Federació. 

La Junta.

Pin It on Pinterest

Share This