Homenatge al nostre amic Juan Selma

Dissabte passat la Vela Llatina va rendir un merescut homenatge al nostre amic Juan Selma amb l’assistència de la seua esposa i de tota la seua família.

L’homenatge es va dur a terme en el llac de l’Albufera i va culminar en el Portet de Sollana, amb el lliurament d’una placa de reconeixement de la Vela Llatina a la seua esposa i família.

La trajectòria en la vida de Juan Selma sempre ha estat unida a les associacions de Vela Llatina i a la Federació, aportant la seua passió per aquest espai natural, per la pesca i per la navegació a Vela Llatina.

Som molts els que hem aprés de les seues vivències i dels seus ensenyaments, a més el seu caràcter conciliador davant les dificultats ha sigut sempre un motiu d’agraïment de totes les associacions.

La vida ens ensenya a que els sentiments de tots tinguen un moment de reconeixement públic a una trajectòria rica en aportacions amb un fi comú que no és altre que mantindre i desenvolupar aquesta part de la cultura valenciana en la qual tots i totes estem involucrats.

La pèrdua de Juan Selma no ha d’entristir-nos, ja que deixa un llegat d’incalculable valor i uns fills que segur seguiran els passos del seu pare.

Gràcies, Juan, i sempre et recordarem quan hissem les nostres Veles Llatines en l’Albufera.

Pin It on Pinterest

Share This